VENUE

DET MUSISKE HUS / REGIONALT SPILLESTED

Det Musiske Hus (DMH) er Nordjydernes kulturhus og spillested. Huset er fra 2004 og fungerer i dag som et selvejende kulturhus i fusion med Arena Nord. DMH producerer selv kulturarrangementer – og huset samarbejder ligeledes med lokale arrangører om at præsentere eksempelvis turnerende teater, koncerter, stand-up og foredrag.

DMH har ligeledes siden 2019 været udpeget som regionalt spillested med støtte fra Statens Kunstråd. Det betyder, at Nordjylland får masser af specielle koncertoplevelser og at vækstlagene indenfor den rytmiske musik har en scene at udvikle sig på. SQUEEZEBOX Festival er bare ét af mange tiltag, som er resultatet af dette.

SCENER

MASTER SCENEN

MASTER scenen er festivalens største scene med plads til 300 siddende gæster.

Her kan du glide ind i mørket og ned i salens bløde stole mens vi forkæler dig med lækker musik udsat for professionel lys, og lydsætning.

GARDEROBEN

GARDEROBEN er festivalens mindre scene med plads til 120 siddende og 150 stående gæster.

På denne scene har vi fokus på oplysning og dans. Her afviklens festivalens foredrag, masterclasses, artisttalks og debatter og om aftenen fjernes stolene og der gøres plads til et dansgulv.

MASKINHALLEN

Maskinhallen er et multi-borger/foreningshus i hjertet af Frederikshavn. Efter en gennemgående renovering i 2010/2011 har Maskinhallen nu to flotte sale til aktiviteter; MASKINSALEN med plads til ca. 100 siddende gæster og VÆRKSTEDET med plads til en lille samling gæster.

SQUEEZEBOX Festivalen benytter Maskinhallen til overnatning.
Maskinsalen er desuden tidligere blevet benyttet til danseworkshop.