HARMONIKAENS FESTIVAL

PASSION FOR HARMONIKAEN OG DET, DER SKILLER SIG UD

Hos SQUEEZEBOX Festival ser vi et lys i alt det, der er lidt anderledes og skiller sig ud.
Vi kalder os Harmonikaens Festival og det kommer af en brændende passion for harmonikaen, som er den altoverskyggende drivkraft bag festivalen. Vi tror på, at vi, ved at præsentere harmonikaen i nye og spændende rammer og musikalske sammenhænge, kan opbygge en ny, positiv og velfortjent identitet omkring instrumentet, der kan være med til udviske det stereotype, nærmest stigmatiserede billede, som harmonikaen ofte forbindes med.

Vi ved at sådan en ændring er en stor udfordring at tage op. At nå i mål kræver en stor portion nytænkning og ikke mindst modet og viljen til at tage chancer og skabe nyt; en vej vi er villige og yderst motiveret til at gå.

 

VI KAN LIDE UDFORDRINGER

Vi er ikke bange for at udfordre os selv og harmonikaen og med stor respekt for traditionerne og det, der allerede er, arbejder vi kontinuerligt på at forbedre og forny vilkårene både for musikken og for dig som festivalgæst. Vores overbevisning er at udfordringer skaber udvikling.
Derfor ser vi det som en vigtig del af vores festivalkoncept også at udfordre dig og de artister, der optræder på festivalen.
En del af vores strategi er at præsentere vores publikum for nye og overraskende koncertoplevelser, hvoraf nogle af dem gerne må udfordre og gå lige til grænsen.
Vi ser det endvidere som en vigtig del af vores mission at udvide perspektivet for, hvordan harmonikaen også kan lyde og for hvilke sammenhænge den kan indgå i. Derfor sammensætter vi gerne artister, der ikke kender hinanden, i nye konstellationer på tværs af genrer.

 

ALT DET BEDSTE TIL DIG OG HARMONIKAEN

Vores musikalske ambitionsniveau er højt og vi ønsker at fylde dig og dine venner op med mindeværdige koncertoplevelser. Derfor præsenterer vi altid de bedste harmonikaspillere og musikere fra Danmark, Norden og resten af verden.
Vi sørger altid for en professionel afvikling med stort fokus på deltagerservice og koncertafvikling, så du og dine venner kan have fokus på at forsvinde ind i mørket og fordybe jer i den lækre musik og nyde den gode stemning og lyd.

Vi er en festival og ikke et harmonikatræf, så selvom vi har et stort fokus på det sociale ligger vores hovedfokus på professionel koncertafvikling, og det er essentielt for os, at vi leverer artister af høj kvalitet. Vores erfaring siger os, at kvalitet og pris følges ad. Derfor leveres langt de fleste af vores indslag af betalte artister, som vi mener er alle pengene værd.