SQUEEZEBOX 2020 ER UDSAT til 2021

SQUEEZEBOX Roots & Traditional 2020 ER UDSAT TIL 2021

Efter mange drøftelser og svære overvejelser de seneste uger, er vi i styregruppen nået frem til en beslutning om, at SQUEEZEBOX Roots & Traditional 2020 udsættes til uge 37 i 2021 (16.09.21 - 19.09.21 2021).

Vi ved at rigtig mange af jer, inklusiv os selv, har haft netop SQUEEZEBOX som et lyspunkt at se frem til i en tid, hvor alle de arrangementer, som vi alle ellers har glædet os til hele vinteren, bliver aflyst. Det er ærgerligt og meget beklageligt, at vi derfor også må aflyse.
Som udgangspunkt aflyser vi ikke på grund af smittefare, men på grund af de følger virussen bringer med sig i form af f.eks. udskudte konfirmationer og andre arrangementer, udskudte deadlines for fonde, som vi er afhængige af samt en række andre praktiske udfordringer, der har konsekvenser for festivalens afvikling.

DET ER IKKE SKIDT DET HELE!

Som et lille plaster på såret afholder vi et par SQUEEZEBOX koncerter i løbet af 2020 i Maskinhallen. Vi holder dig løbende orienteret om dette her på siden og på vores Facebook- og Instagramprofil.

HAR DU ALLEREDE KØBT BILLET?

Har du allerede har købt din billet til SQUEEZEBOX Roots & Traditional 2020 håber vi, at du vil beholde den og i stedet benytte den i 2021. Hvis ikke refunderer vi selvfølgelig din billet.

Har du ikke købt en billet, er det allerede nu muligt at købe billet til SQUEEZEBOX Roots & Traditional 2021. Du kan købe din billet her.

CORONAVENLIGT SLOGAN

CORONAVENLIGT SLOGAN

I anledningen af Corona-bandittens hærgen har vi omskrevet vores slogan en lille smule, så det passer til at være sammen hver for sig:

LISTEN

Frem med de gamle LP’er og CD’er eller dyk ned i skattekisterne Spotify og YouTube. Nyd musikken og alt det gode den gør for sjælen.
OG vigtigst af alt … lyt til og gør hvad Mette og Søren og alle de andre på Christiansborg beder os om i disse tider. Jo bedre vi er til det, jo før kan vi ses igen.

LOVE

Lad kærligheden til harmonikaen og musikken holde jer oppe. Elsk hinanden på afstand og send masser af god energi ud i verden. Snart er vi samlet igen. Brug tiden fornuftigt og dyrk taknemmeligheden for, at I har noget at se frem til og ikke mindst nogen at savne

LEARN

Lær en masse nye melodier og dygtiggør jer. Find tutorials på YouTube. Hvis du ikke har noderne på den nye melodi du gerne vil lære, så findes der masser af muligheder for at skaffe den via vennerne på Facebook … eller måske er det nu du skal dygtiggøre dit gehør?

PLAY

Spil, spil, spil, spil, og spil lidt mere … og del gerne jeres musik med alle os andre her på Facebook. Musikken er vigtig lige nu som et modspil til alt det negative Corona-banditten fører med sig. Så spil for pokker, SPIL!!!