SAMMEN STÅR VI STÆRKERE

EN UNIK MUSIKFESTIVAL I NORDJYLLAND

SQUEEZEBOX Festival arrangeres i samarbejde med det regionale spillested Det Musiske Hus, som ligger i Frederikshavn i Nordjylland.

Vi ser det som et stort privilegium at have samarbejdspartnere både i nærområdet og på kryds og tværs af landegrænser. For os er det tydeligt at 2 + 2 ikke er 4, men MEGET mere, når det kommer til samarbejde omkring musik og udvikling af samme.

Siden vi tog vores første spadestik i 2016, har vi benyttet os af samarbejdspartnere.
Vesthimmerlands Musikhus ALFA i Aars, Johannes V. Jensen Museet i Farsø, STUBHUSET i Støvring, HUSET i Hasserisgade i Aalborg og mange flere er blandt de mange spillesteder, som igennem de seneste fem år sammen med os har været med til at skabe en ny og bedre fremtid for harmonikaen.

PULS / NORDISK KULTURFOND

At modtage penge fra Nordisk Kulturfond ser vi som en kvalitetsstempling, og derfor er vi stolte over og ovenud glade for at være blevet udvalgt til at være en del af Nordisk Kulturfonds fireårige musiksatsning PULS (2017 til 2021).

PULS har til formål at styrke livemusikken i Norden og sikre at livemusikken i højere grad kan overskride landegrænser i de nordiske lande. Fokus ligger på smalle musikgenrer, vækstlag og tendenser, som i udgangspunktet ikke er kommercielt investeringsattraktive. Et øget fokus skal være med til at danne modvægt til den rendyrkede kommercielle tilgang til livemusikken, som uden modspil let kan blive dominerende.