PROGRAM 2021

LØRDAG 18.09.21

Velkomme til en dag med hygge, samvær og sammenspil i fokus.
Årets festival bliver en miniudgave af den sædvanlige festival. Normalt kan man jo på SQUEEZEBOX Roots & Traditional opleve musik fra flere scener og over flere dage. I år er dette på grund af coronaen udskiftet med en enkelt dag med jamsessions og buskspil. Vi ønsker at give vores festivalgæster mulighed for at hygge sig og få snakket sammen og indhente det forsømte samvær.
Musik bliver der masser af, når musikerne samles og jammer.

Arrangementet er GRATIS!

-----------

PROGRAM

LØRDAG 18.09.21
12.00: Maskinhallen åbner dørene
15.00: Kaffe, ostemad og kage
17.30-19.00: Aftenbuffet (vegetar/pescetar)
SØNDAG 19.09.21
09.00-11.00: Morgenmad
------------

JERES MENING

I løbet af dagen vil vi også tale om SQUEEZEBOX festivalens fremtid. Vi vil nemlig rigtig gerne høre jeres mening. Hvilke musikere kunne I tænke jer at høre i fremtiden, og hvis I har gode ideer generelt lytter vi også hellere end gerne til dem. Kom og fortæl om jeres ideer og ønsker.

------------

KØB OG PRØV HARMONIKAER

Hele dagen udstiller både Knudsø Musikimport og Odense Harmonika Center harmonikaer på SQUEEZEBOX Festival, så overvejer du at købe en ny harmonika eller har du bare lyst til at prøve og se, hvad der er på markedet, er der rig mulighed for det på dagen.

------------

SE EN HARMONIKA INDVENDIG

Christian Boeriths fra Harmonikamuseet-Fyn kommer og udstiller gamle harmonikaer. Det vil også være muligt at se en harmonika indvendig og få indblik i, hvordan den fungerer, når Christian åbner op for et af sine medbragte instrumenter.

Følg med her og på Facebook og Instagram.

---------------

HUSK at festivalen fortsætter i MASKINHALLEN resten af året og ind i foråret 2022 med enkeltkoncerter fordelt på de enkelte måneder.
Se mere længere nede på denne side.

SØNDAG 19.09.21

Afslutning med fælles morgenmad

SQUEEZEBOX koncerter 2021/22

Da årets festival jo bliver en mini-udgave af vores sædvanlige festival arrangerer vi som et plaster på såret en række koncertaftner henover vinteren 2021/22 og foråret 2022.

Alle koncerter vil som en del af SQUEEZEBOX Roots & Traditional have harmonikaen som omdrejningspunkt. De fleste koncerter vil være PULS koncerter og vil derfor bestå af kunstnere fra vores nordiske nabolande.

Vi kommer løbende til at offentliggøre artisterne her og på Facebook og Instagram.

Følg også med på www.maskinhallen.dk.

 

TORSDAG 18.11.21
Dreamers' Circus
Læs mere om dem her: dreamerscircus.com

LØRDAG 15.01.22
Artisten endnu ikke fastlagt.

FREDAG 18.02.22
Artisten endnu ikke fastlagt.

LØRDAG 19.03.22
Artisten endnu ikke fastlagt.

FREDAG 22.04.22
Artisten endnu ikke fastlagt.

OBS! Ret til ændringer i programmet forbeholdes.