MUSIK SKAL VÆRE ÆGTE

Hos SQUEEZEBOX Festival præsenterer vi et alsidigt og spændende musikprogram af høj kvalitet. Vi har fokus på det vi kalder ægte musik; live musik leveret af musikere, der kan deres kram og som har fokus på musikken.

Vi er en genrebred musikfestival og vores musikalske ambitionsniveau er højt. Derfor leverer vi altid koncertoplevelser af høj kvalitet. Koncertoplevelser der overrasker og på professionel vis formidler et stort udvalg af forskellige spændende genrer. Vi kredser om de smalle musikgenrer og tendenser, som kommercielt set ikke er attraktive, men hvor ægthedsfaktoren til gengæld er stor.

ROOTS AND TRADITION

Musik og kultur er i den grad en social ting, der om noget er med til at definere os som mennesker. Vores mission er at få flere op af sofaerne og ud i kulturen. Vi vil vise, at der musikalsk set er et overlegent alternativ til den kommercielle musik og desuden vise, at én genre ikke udelukker en anden.

Som festival tager vi fat i rødderne og det traditionelle. Her finder vi en ægthed uden lige, der tvistet med innovation og fornyelse når nye højder. Vi arbejder med den organiske og eksperimenterende musik, hvor genrer fusioneres, og hvor der i krydspunkterne af disse opstår nyt.